En

Другите за нас

Виктор Димитров, маркетинг мениджър, Realistimo, https://realistimo.com/bg/От доста време вече Copywriter.bg ни помагат, като наблюдават и анализират имотния пазар в градовете на България. С тяхна помощ успяваме да държим в течение обществеността и потенциалните си клиенти - следим кога пазарът на недвижими имоти расте, колко продажби на апартаменти има по градове и публикуваме информация за новото строителство. Текстовете, които получаваме, винаги са на ниво, проучването от екипа им е в дълбочина, затова и ще продължаваме да работим с тях занапред. Благодарим за професионализма!

 

Мадлен Николова, управител на La Mell Cosmetics: Copywriter.bg създаде в кратки срокове първоначалните текстове, от които се нуждаеше нашият нов сайт. Най-важното е, че това, което получихме, ни хареса като качество. Имахме право и на корекции. Получихме и консултация за правилните ключови думи и изрази, които да присъстват в сайта. Всичко приключи за седмица и на разумна цена.

 

Лазар Ралчев - управител на NaturaClinic Online - натурални продукти за здраве: "Свързвам професионализма с точността при спазване на крайните срокове, коректността в отношенията и качеството на извършената работа. Българска копирайтинг агенция създадоха за нашия онлайн магазин много уникални статии и запазиха професионалния стандарт от началото до края. Благодаря на екипа на copywriter.bg за добре свършената работа."

 

Таня Петева - управител на онлайн магазин "Илорис": "Copywriter.bg ни помогна с продуктовите описания за нашия нов сайт. От тях получаваме и интересни статии с уникално съдържание за нашия блог, които се радват на интерес."

 

Иво Кутов, Управител на Контабил ЕООД: "Използваме услугите на Българска копирайтинг агенция за поддържане на съдържанието на фирмени блогове със статии с точно определена професионална насоченост. Статиите, които ни предоставят, са интересни, актуални и отговарят на изискванията за уникално съдържание в интернет. Българска копирайтинг агенция е създала и интернет съдържание за над 10 наши уеб сайта, като въпреки на пръв поглед еднообразната информация, която трябва да се поднесе от информативна гледна точка, всички те имат различно и уникално съдържание, поднесено със съответните рекламни послания."

 

Петко Неделчев, главен копирайтър Naidobriteoferti.bg, Gotvisliubov.com: "Направихме своебразен тест и дадохме една и съща задача на няколко независими копирайтъра и на copywriter.bg за писането на текст с цел продажба. Резултатите ни изненадаха! Въпреки, че copywriter.bg са агенция, те успяха да надвият "индивидуалния" копирайтър и се представиха най-добре със задачата. За това и продължихме да работим с тях. Пробвайте ги, може и вие да се изненадате." 

 

"Българо-австрийска консултантска компания", София: "Copywriter.bg преструктурира и редактира както съдържанието, така и визията на нашия сайт. След промените той стана по-атрактивен, по-подреден и най-важното по-достъпен и приятелски към потребителите."

 

Фирма "Валмон", Враца: "Използваме две години подред услугите на Copywriter.bg за създаване на сценарии за радио реклама. Сценариите на Copywriter.bg са оригинални, запомнящи се от слушателите и забавни, защото са създадени с чувство за хумор. Считаме за успешни рекламните си кампании, създадени по сценарии на Copywriter.bg."


Таня Янева, управител на фирма „Годас” ЕООД: „Работим в бизнеса с обувки от 20 години, но преди година сменихме изцяло профила на продукта. Открихме нов магазин за ортопедични обувки , които се разработват трудно поради специфичния си характер. Свежите текстове на Copywriter.bg ни помогнаха да достигнем до повече клиенти чрез социалните мрежи. С тяхна помощ оформихме слогана и текстовете си за външна реклама. Те определено ни помогнаха!”

Стоян Кутийски, „Контрасти” ЕООД: „Атрактивното представяне на нов продукт е най-доброто, което може да ви се случи, за да започнете да продавате. Стилът на Copywriter.bg пасна перфектно на нашето термобельо. Много хора научиха и продължават да научават за нас от постовете на Copywriter.bg.”

 

Свържете се с нас

Свържете се с онлайн центъра за копирайтинг услуги Copywriter.bg на copywriterbg@gmail.com или чрез формата за контакт.

За агенцията

Българска копирайтинг агенция се състои от професионалисти в областта на медиите, рекламата, маркетинга, публичните и корпоративните комуникации, журналистиката и творческото писане.

Услуги

Българска копирайтинг агенция Ви предлага пълен пакет от услуги за създаване на уникални интернет и печатни текстове.