Copywriter.bg

En

Другите за нас

"Българо-австрийска консултантска компания", София: "Copywriter.bg преструктурира и редактира както съдържанието, така и визията на нашия сайт. След промените тай стана по-атрактивен, по-подреден и най-важното по-достъпен и приятелски към потребителите."

Фирма "Валмон", Враца: "Използваме две години подред услугите на Copywriter.bg за създаване на сценарии за радио реклама. Сценариите на Copywriter.bg са оригинални, запомнящи се от слушателите и забавни, защото са създадени с чувство за хумор. Считаме за успешни рекламните си кампании, създадени по сценарии на Copywriter.bg."

Таня Янева, управител на фирма „Годас” ЕООД: „Работим в бизнеса с обувки от 20 години, но преди година сменихме изцяло профила на продукта. Открихме нов магазин за ортопедични обувки , които се разработват трудно поради специфичния си характер. Свежите текстове на Copywriter.bg ни помогнаха да достигнем до повече клиенти чрез социалните мрежи. С тяхна помощ оформихме слогана и текстовете си за външна реклама. Те определено ни помогнаха!”

Стоян Кутийски, „Контрасти” ЕООД: „Атрактивното представяне на нов продукт е най-доброто, което може да ви се случи, за да започнете да продавате. Стилът на Copywriter.bg пасна перфектно на нашето термобельо. Много хора научиха и продължават да научават за нас от постовете на Copywriter.bg.”

Диана Топенчарова, собственик и управител на детски център „Абракадабра”: „Традиционната реклама все повече отегчава хората. Търсехме нещо по-различно, което да размърда нещата в наша полза,след като купихме детски център за почасово гледане на деца в София. Така попаднахме на Copywriter.bg, за които ни казаха приятели. Текстовете им действат точно като магическото име на нашия център:”Абракадабра...”. И резултатът е много добър.”

Свържете се с нас

Свържете се с онлайн центъра за копирайтинг услуги Copywriter.bg на copywriterbg@gmail.com или чрез формата за контакт.

За агенцията

Българска копирайтинг агенция се състои от професионалисти в областта на медиите, рекламата, маркетинга, публичните и корпоративните комуникации, журналистиката и творческото писане.

Услуги

Българска копирайтинг агенция Ви предлага пълен пакет от услуги за създаване на уникални интернет и печатни текстове.